torsdag den 9. februar 2012

Koh Lipe set gennem dykkerbriller.

En helt anden verden, fyldt med farver og lys, åbner sig op, når man får dykkerbriller på og stikker hovedet under vandet. Man behøver ikke dykke for at opleve verdenen i vandet. Billederne her er alle taget, hvor vi har svømmet ud fra stranden, vi bor på, med maske og snorkel.





Der var mange fine og farverige fisk. Der var desværre mange døde pga. bådtrafikken tror vi. Ved lavvande var vandet så lavt, at vi kunne gå ud med Gry til koralrevene så hun kunne se flotte fisk og koraller direkte gennem det klare vand - og hun ville også rigtig gerne have sine dykkerbriller og snorkel på for lige kort at stikke hovedet under vandet.



Gry tager tilløb til at prøve sin dykkermaske og stikke hovedet under vand. Efter de første par gange fik hun mere og mere mod på det, og vi kunne gå ud med hende og så på fisk og koraller.

Selma har en lidt anden tilgang til snorkling...
Meget spidse koraller...





Peter Kanin var så gruelig uheldig at træde på en koral (i Grys fantasiverden selvfølgelig), og det ved alle, der har set Barbapapa og skorpionfisken, at man ikke skal, så han måtte repareres, have forbinding på og medicin fra flasken... Han er stadig ikke helt rask, så vores plaster-rationer er ved at slippe op...


  
Gry behandler Peter med medicin fra Selmas sutteflaske - og er bagefter en udmattet pige ovenpå al arbejdet.

3 kommentarer:

  1. Hej med jer, det er nogle lækre billeder, I har fået lagt ud. En lille korrektion: Den spidse "koral" er et søpindsvin :-)
    Mvh
    Lars

    SvarSlet
  2. Aaarmen hvor er hun da bare for kær hende Gry :-) Har I spurgt hende hvad hun skal være, når hun bliver stor? Hehe :-)

    Med sikke fine billeder I har fået taget - det er vist den ultimative test for vores kamera :-) fedt at se det kan tage så klare billeder bare ved snorkling!

    I må have rigtig god hjemrejse i overmorgen og god fødselsdag til Gry - nøøøj en stor pige hun er ved at være :-)

    SvarSlet
  3. Haha godt at vide Lars - dem så vi godt nok mange af, søpindsvinene, og jeg troede bare, at det var koraller :-)

    Ja jeres kamera tager supergode billeder. Jeg har dog brugt funktionen "jeg prøver lykken" i Picasa for at skærpe farverne og fjerne det grønne skær - det fungerer supergodt. Anders har lige lavet et nyt indlæg om dykning - og de billeder, der er taget af ham under vandet, er også taget med jeres kamera :-)

    SvarSlet