onsdag den 15. februar 2012

En særlig dag - fødselsdag og hjemrejse

Den 11. februar var en ganske særlig dag - der havde Gry nemlig fødselsdag, og samtidig var det sidste dag på vores rejse. Grys fødselsdag blev selvfølgelig lidt anderledes, end den ville have været herhjemme i Danmark, men hun havde en rigtig god dag med masser af forkælelse.
Gry åbner gaver med en interesseret tilskuer...
....Pakket ind i gaffetape, med insektbehandlet hyldepapir og sejlgarn.

Den søde orangutang, der gemte sig inde i en af gaverne, ville gerne med Gry hjem til Danmark og bo.

Fødselsdagsmorgenmad på hotellet.
Vi havde en hyggelig dag på hotellet hele formiddagen, og fik også pakket vores ting ned. Til middag afleverede vi rygsæk mm., tjekkede ud og tog ud i byen for sidste gang.

Anders forsøger at pakke - mens Selma hiver alle tingene op igen... Og Gry pakker sine legesager sammen for sidste gang.

Vi havde lovet Gry en tur op i verdens største pariserhjul til hendes fødselsdag. Det ligger på Marina Bay området, med fantastisk udsigt over Singapore. Det tog en halv time at komme hele vejen rundt med hjulet - så der var god tid til at nyde udsigten - og vores med"passagerer" fik også lige glæde af en Selma-lorteble, da hun valgte at lave stort 1 min. efter afgang - og hun derfor måtte skiftes i luften over Singapore.

Der ligger mange moderne bygninger på Marina Bay.
Klar til Pariserhjuls-tur.

Ude i horisonten ses et utal af containerskibe.


Den imponerende udsigt fra verdens største pariserhjul.

Efter en lang dag tog vi i lufthavnen til fødselsdagsmiddagen, som blev en af Grys livretter - pasta med kødboller. Vi havde nogle timer til at fordrive ventetiden i lufthavnen, som vi fik til at gå med at kigge butikker og drikke kaffe på Starbucks.

Klar til at komme hjemad.
Fødselsdagsmiddag i lufthavnen. Gry synes, at maden var top god. Vi andre var nok ikke helt enige, men hva' :-)
Fødselsdagskage på Starbucks sen aften inden flyet :-)
Trætte unger ved gaten, hvor vi venter på vores midnatsflyver.

Begge unger holdt ud til kl 23, hvor Gry faldt omkuld på en bænk ved gaten, og Selma overgav sig en halv time senere. Det var derfor to sovende børn, vi kunne bære ombord på flyet fra Singapore til Frankfurt. Begge børn sov ok natten igennem, og det var derfor endnu engang ingen sag at flyve med børn, og turen hjemover var ret begivenhedsløs. Efter et kort flyskifte i Frankfurt, hvor vi fik hjælp af en sød lufthavnsmedarbejder, der spottede os slæbende på to trætte unger og derfor kørte os tværs gennem lufthavnen over til det næste fly, landede vi i Billund efter en måned på farten - til kulde mod kinderne og frost i luften.
I flyet fra Singapore til Frankfurt.

3 kommentarer:

  1. Dejligt at se at Gry havde en super-duper dødselsdag selvom den blev fejret på farten og ikke var helt som den "plejer". Det er man slet ikke i tvivl om, når man ser alle de mange dejlige glade smil :-) Og fedt med en tur i et kæmpe pariserhjul, selvom det inkluderese en lorteble, haha :-)

    SvarSlet
  2. Helt fantastiske billeder I fået taget!!! Jeg har først fundet jer i dag, men vil følge jer fremover. jeg håber min tur hjem til danmark, går lige så smurt som jeres. Jeg rejser med en 1årig (10feb) og en 2½ årig - alene (og en hund) fra mexico via LA og Toronto.. jeg glæder mig ikke, men må satse på at gøre jer kunsten efter og få dem til at være trætte, så de falder i søvn inden vi går ombord ;) endnu en gang fantastiske billeder! OG SKØNNE BØRN!! :) Mvh. Lillemor

    SvarSlet
    Svar
    1. Lillemor jeg havde slet ikke læst din kommentar - undskyld! Og tak for de rosende ord om vores billeder. Jeg tager hatten af for, at du tager så lang en rejse med to børn og hund - håber turen hjem gik så nemt, som den kunne :-)

      Slet