onsdag den 15. februar 2012

En rejse er slut...

Kulden bider i kinderne og hverdagen har allerede indhentet os med studiestart og institutionsstart. Det er noget af et vejr at komme hjem til, og selvom I herhjemme sikkert synes, at vejret nu nærmest er mildt sammenlignet med de frostgrader, der har været, så synes vi, at det er koldt!

Smuk første morgen set fra køkkenvinduet, hjemme i Danmark igen.
Vores rejse har taget os gennem pulserende storbyer med mylder og liv,  ind i den tætte jungle, gennem gamle kulturelle knudepunkter, ud til lækre strande med turkisblå bølger og hvidt sand og under vandet - til en helt ny verden. Vi er blevet fragtet i tog, flyvere, busser, biler, taxaer, speedbåde, longtailbåde, færger - og nu er vi allerede ved vejs ende for denne gang... Tiden er fløjet afsted - og vi synes ellers næsten, at vi først lige er kommet igang...



Vi synes, at det til tider har været hårdt at rejse med to unger - men er også enige om, at det har været det hele værd. Ligeså krævende og udfordrende, de to til tider har været, ligeså vakre og skønne har de været i andre øjeblikke - og vi får en masse dejlige oplevelser, minder og erfaringer med os hjem - det har været fantastisk at få chancen for at være en familie på fuld tid - på farten, uden andre forpligtelser end hinanden og det at være sammen. Mon ikke vi ender på afveje igen en anden gang??



Vi drømmer allerede om nye rejsemål og har tusind ideer til steder, vi kan rejse hen med små og store børn. Tusind tak til jer, der har læst med og haft lyst til at følge vores rejse og læse om vores oplevelser.


1 kommentar:

  1. Tak fordi vi måtte følge med i alle jeres oplevelser - vi har nydt alle jeres "solstråle"-historier til fulde, mens vi har gået rundt og frosset herhjemme. Og ja det er pludselig blevet MEGET varmt of forårsagtigt for os, der har været vant til minus 20 grader de sidste mange uger, brrr....! Velkommen hjem!!! :-)

    SvarSlet