torsdag den 1. juli 2010

Ready, set, go: På afveje til Sydøst Asien



(Vietnams flag)

Så nærmer store afrejse-dag sig hastigt, og vi glæder os meget - men det er med en hel sommerfuglefarm, der blafrer rundt i maven, for det er ligesom at skulle rejse ud med rygsæk for allerførste gang når man skal have en knap 1½ årig livlig tumle-tonse-tøs med på farten! Vi er ret så spændte.

Hele oppakningen til 6 ugers rejse :-) Én stor rygsæk til vores alle tre's bagage, én dagsrygsæk/håndbagage, Grys lille taske og kameratasken og en paraplyklapvogn!

2. juli: Afgang fra Aalborg til Kastrup, Kastrup til Bangkok, Thailand.
7. juli: Vi flyver fra Bangkok til Hanoi i Nordvietnam
5. august: Vi flyver fra Ho Chi Minh City i Sydvietnam til Bangkok
15. august: Vi flyver hjem til Danmark, Kastrup fra Bangkok, Thailand


De vigtigste ting - pas, vsium, hævekort, flybilletter og guidebog - så kan vi klare det meste.


Gry essentials: Her er hvad vi er endt op med: Sæbeboler, fingerdukker, bog og pixibøger, scrap/tegnebog og farveblyanter, puslespil, bil, oppustelig badebold, lille bold, skovl, mini-fotoalbum og et par Schleich dyr.

Udover tingene på billedet skal Peter Kanin (Grys yndlings-putte-bamse-klud) selvføgelig også med - og balloner og en mini-drage - de kan redde enhver situation :-)


Der bliver nogle dage til at se Bangkok, en måned til at rejse fra nord til syd ned gennem Vietnam forhåbentlig med tid til at se ris-terrasser, gamle kejser-byer og hyggelige små byer, sejlture i flotte bugte, stier fra Vietnamkrigen, mekong-floden, minoritetsfolk mm. Til sidst 1½ uge i Thailand med tid til badeferie på en lækker ø med palmer og turkisblåt hav :-) Det er i hvert fald alt det, vi drømmer om at opleve - og hvad vi så vælger at nå og gøre derovre må vi se hen af vejen.

Her er et kort overblik over vores rejse. Vores idé om rejserute er markeret med lilla streg.

Vi håber, at I vil følge med i vore rejseoplevelser her på bloggen, som bliver vores online rejsedagbog i stedet for e-mails. Her vil vi undervejs lægge beretninger og billeder ind, så tjek herinde engang imellem. Skriv også gerne en kommentar til os, så bliver vi så glade :-) (klik på "kommentarer" under hvert indlæg). God sommer til jer alle :-) Vi ses om 6 uger, når vi igen sætter fødderne på dansk grund.


(Thailands flag)

2 kommentarer:

  1. Hej alle tre!

    Dejligt at se I er pakket og rejseklare. Og sikke en masse legetøj I har fået med til Gry - ja det ser endda ud til der kan være lidt mere, men mon ikke også der kommer lidt nyt til undervejs, når det "gamle" alligevel begynder at blive kedeligt :)
    Og I endte med at nøjes med én stor rygsæk. Dejligt! Så er det også nemmere at holde styr på jeres tumle-tonse-tøs, hehe.

    Det lyder godt at I vil bruge bloggen som rejsedagbog undervejs - det vil vi glæde os til at følge med i.

    Håber i får en uforglemmelig rejse og en masse fantastiske oplevelser sammen med Gry. Forstår udmærket de mange sommerfugle, men de forsvinder jo, lige så snart I er på farten. Ville ønske vi kunne have oprettet en farm sammen med jer, men det må jo så blive en anden gang.
    Rigtig god rejse til jer alle 3! Krydser fingre for den bette tager sig en ordentlig "skraber" i flyet til Bangkok :-)
    Stort kram fra os i Tørring

    SvarSlet
  2. Kære backpacker-familie

    Vil lige være den allerførste her på bloggen til at byde jer et stort...

    ...VELKOMMEN TIL BANGKOK!!!

    Håber rejsen dertil er gået glat og at I alle har det godt oven på de mange timer på farten. Glæder mig til at høre om turen derover, byen, hotellet, varmen, maden og Grys reaktion på alt det nye og spændende I oplever!

    KH Charlotte

    SvarSlet