lørdag den 3. juli 2010

Ankomst til Bangkok :-)

Vi havde været tidligt oppe fredag, 4:15, for at nå et fly til København, efter kun 4 timers søvn var det lige tidligt nok. Dernæst var en hel dag fløjet af sted i København før vi havde påbegyndt den lange flyvetur fra København til Bangkok. Vi var derfor allerede lidt trætte, da vi sad ombord på flyveren til Wien, hvor vi skulle mellemlande. Heldigvis var Gry også træt, så hun endte med at falde i søvn i sin mors skød og fortsatte med at sove de næste 9 timer(!) uden at vågne – og det inkluderede endda en tur op i slyngen, trasken gennem Wien lufthavn med transfer check-in, paskontrol og sikkerhedskontrol, stort menneskemylder og en flok fulde larmende fyre, der skulle på charter J, ombord på det nye fly og spænden af sikkerhedssele mm. Hun må virkelig have været træt. Den del af flyveturen, hun var vågen, var hun glad og medgørlig. Vi havde været meget spændte på hvordan hun ville klare netop flyveturen, men det må siges at være gået over forventning.

Vi ser på flyvere tidlig morgen i Aalborg lufthavn.

Gry ved far i slyngen ved mellemlandingen i Wien lufthavn

Vi bemærkede straks varmen og den høje luftfugtighed, da vi kom ud af lufthavnen og har været lidt halvklamme af sved lige siden. Vi kommer nok til at bruge et par dage til at vende os til det. Gry har taget varmen fint, vi tror vi har det værre end hun har.

Vi sidder nu og nyder aftenluften på vores balkon på River View Guesthouse, der som navnet siger, har en fantastisk udsigt ud over Chao Phraya floden. Vi har fundet os rigtig godt tilrette på vores hostel, der ligger midt i Chinatown. De har en dejlig tagterrasse med restaurant, som vi nok kommer til at benytte flittigt, mens vi er her. Maden er lækker og Gry lapper risene, kylling og cashewnødder, rejer i hvidløgssauce mm. i sig - så længe det ikke er for stærkt :-)

Bangkok sprudler af liv. Tæt trafik med biler, tuk-tuk og knallerter, og på de smalle gader her i Chinatown bugner det frem med alle mulige butikker og værksteder, spændende dufte fra gadekøkkenerne og os fra alle køretøjerne – nu er vi rigtig kommet til Sydøstasien og glæder os meget til at være sammen som familie i 6 uger og alle de oplevelser, der venter os.

1 kommentar:

  1. Hvor fantastisk at Gry bare sov næsten hele turen derover!!! Er især imponeret over hun slet ikke har opdaget flyskift, sikkerhedskontrol m.m. Sikke en god start på så lang en rejse - så er det jo ingen sag at have små børn med på farten, hehe.

    Også godt at høre hun gerne vil udforske det thailandske køkken, men hun plejer jo heller ikke ligefrem at være kræsen. Men det er nok godt nok at have havregryn med som backup.

    Ellers lyder det jo rigtig dejligt, der hvor I bor med balkon og flod-udsigt - lige bort set fra varmen selvfølgelig. Hjemme er det stadig varmt, selvom solen i dag har puttet sig lidt bag skyene ind imellem - men vi slipper jo heldigvis for den høje luftfugtighed (hvilket så nok også er det eneste, jeg IKKE er misundelig over at gå glip af de næste 6 uger, hehe).

    Er meget spændt på at se billeder fra Bangkok, for kan nærmest intet huske fra dengang vi afsted med rygsækken Carina. Sjovt at thai'erne er så vilde med børn! Men et eller andet sted har man det vel lidt på samme måde med deres børn :-) Men vil give jer ret i, at det er ret grænseoverskridende som forældre, at fremmede bare kommer hen og løfter ens barn op og begynder at snakke thailandsk babysprog og lege dikke-dikke med hende. Altid noget Gry har det fint nok med det. Men det kan da nok godt tage ekstra lang tid at se en seværdighed eller at gå fra A til B, hvis man også lige skal opholdes af babyglade thailandske kvindfolk :-)

    Håber I nyder de sidste dage i Bangkok, inden I tager hul på et nyt rejsekapitel i Vietnam.
    God fornøjelse!

    SvarSlet