lørdag den 14. august 2010

Så vender vi snuden hjemad efter 6 uger på farten.

Vi tog fra Koh Tao i torsdags og har haft et par dage i Bangkok, som vi har fordrevet med endnu et tempelbesøg samt et besøg på Chatuchek markedet, som vores guidebog så malerisk beskriver som ”the mother of all Thai markets”. Det var også et kæmpestort marked, og vi fik næsten en hel dag til at gå derude.

Wat Traimit – temple of the Golden Buddha


Buddhaen består af 5,5 tons rent guld og er intet mindre end 180 millioner dollars værd.

Nu sidder vi så her på et hotelværelse i Bangkok, vores sidste aften inden vi i morgen hopper på et fly til Danmark, og prøver at skabe lidt orden i vores rygsække og få styr på alle vores oplevelser i hovedet. Vi har haft en rigtig god rejse og har set og oplevet mange ting. Det har til tider også været hårdt at rejse med en 1½ årig, men det har også givet os nogle helt specielle oplevelser som familie og mulighed for at være sammen i døgnets 24 timer. Det har også åbnet nogle døre, som ellers ikke ville være blevet åbnet for os.

Vi er sikre på, at Gry også har haft en rigtig god rejse. Hun kommer hjem med mange gode oplevelser, selvom hun nok ikke kan huske nogle af dem. Hun kommer hjem med mange nye ord i sin lille rygsæk og har tyvstartet på engelsk allerede : -) Hun har lært underlige ting som at små vietnamesiske børn får chips til morgenmad, og hvordan man beder til en Buddha. Hun kommer også hjem med en hel håndfuld nye tænder, som der har drillet os løbende i rejsens forløb.

Men nu glæder vi os meget til at komme hjem – vi glæder os til at se jer alle sammen, og vi glæder os til at få en hverdag med faste rutiner, faste spise- og sengetider, spise rugbrød og lakrids mm. Men det bliver ikke sidste gang, at vi rejser væk med rygsækken som familie til fremmede himmelstrøg – at rejse er stærkt vanedannende : -) Vi ses i Danmark!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar