lørdag den 14. august 2010

Koh Tao

Ovenpå mere end 4 ugers rejse har vi holdt en meget tiltrængt afslapningsuge på Koh Tao. Vi har nydt at være væk fra asfalterede veje og Sydøstasiens kaotiske trafik og har rigtig fået ladt batterierne op til de sidste dage af vores rejse og turen hjem til Danmark.

Tanote strand

Vi har boet på en stille og rolig strand på østsiden af øen, hvor vi har haft en hyggelig bungalow. Vi har også hygget os i restauranten med kolde friske frugtshakes og iskaffer, chokoladepandekager og barbeque fisk og skaldyr.


Vores hyggelige bungalow

Et par aftener havde vi besøg af en ”lille” 30 cm stor øgle, der sad og kiggede ned på os fra loftet. Vi fandt senere ud af, at de holdt slanger væk, og så synes en øgle pludselig meget tilforladelig…

Anders har taget et scuba diver certifikat. Det var en stor oplevelse at bryde nogle grænser og opleve en ny verden under vand, så nu er han helt bidt af dykning. Carina har været på en snorkeltur rundt omkring øen.

Dykker-træning i poolen før de rigtige dyk i havet.

Anders gør klar til sit første dyk.

Ellers er dagene er passeret forbi med at bygge sandslotte, samle store sten, snorkle fra stranden mellem de mange fisk og flotte koraller og bade i det lune vand.

Leg på stranden

Et lille egern, der holdt til lige uden for vores vindue.


Det vrimlede med flotte sommerfugle i træerne - de var bare ret svære at fotografere :-)


Seriøse sandslot-byggere



Frisk fisk fra havet direkte fra grillen - mmm.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar