mandag den 9. august 2010

Rejsen til Koh Tao og de første indtryk

Efter en flyvetur fra Vietnam, en dags venten i Bangkok, 9 timer i tog, 2 timer med båd og en halv time på ladet af en firehjulstrækker, er vi nu ankommet til et sandt lille paradis – Ao Tanote, Tanote strand, på Koh Taos isolerede og stille østkyst udfor Thailands østkyst.

Vi forlod Vietnam torsdag morgen med et fly til Bangkok. Efter en hel dags venten hoppede vi på et tog sydpå – og meget tidligt kl. halv fem om morgenen stod vi på togstationen i Chumpon. Togturen gik, som alle vores togture, rigtig fint, og Gry sov hurtigt. Togene i Thailand er en rigtig god standard, med brede senge og små forhæng, man kan trække for sin køje. I Chumpon skulle vi vente en times tid på en bus, der kørte os ud til havnen, ca. 25 km fra byen. Her kom vi på en lille katamaran, der et par timer senere satte os af på øen, ved den største strand og den eneste lille by, der er her på øen.

Vi bor på en lille stille strand, Ao Tanote, på østsiden af øen, på Black Tip Dive Resort, og for at komme herom måtte vi krydse øen i firehjulstrækker. Det var en vild og stejl vej, der gik oooop og neeeed, og som kun var asfalteret halvdelen af vejen, resten af vejen var sand med kæmpestore sten og huller fordelt skødesløst hen over kørebanen. Anders måtte holde godt fast på bagagen og sig selv omme på ladet sammen med de andre rejsende, mens Carina og Gry havde fået pladser inde i bilen.

Og her er vi så nu – et lille stykke paradis - et azurblåt hav med koraller og farvestrålende fisk, og palmer, der bøjer sig ned over vandet. VI bor i en hyggelig bungalow mellem træer og blafrende sommerfugle en spytklat fra de blå bølger. Her bliver vi den næste uges tid og slapper af og nyder livet, inden vores 6 ugers Sydøstasien-rejse er slut, og vi vender næsen hjemad mod Danmark.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar