torsdag den 2. august 2012

Island IV - Reykjanes halvøen og Reykjavik

Fra Hella på sydkysten var næste stop Reykjavik. På vejen kørte vi over Reykjanes halvøen, hvor den famøe blå lagune ligger. Reykjanes halvøen er præget af endeløse lave-marker, og det var meget goldt og tørt.
Uendelige lave marker på Reykjanes halvøen

Det var en helt oase at komme til Den Blå Lagunes varme og indbydende vand. Vi har haft meget bedre vejr på Island, end vi har kunnet håbe på, så da det begyndte at regne lidt da vi sad i det 35 grader varmen vand i den blå lagune, så klagede vi ikke :-)





Efter at være blevet opløst i Den Blå Lagunes mælke-blå vand og vi havde plejet vores hud med det hvide silica mudder, var der kun en kort køretur til Reykjavik. Her havde vi en halv dags tid, før vi skulle i lufthavnen - her kunne vi godt have brugt et par dage mere.Vi fik shoppet uld og friluftstøj, og det blev også til et smut forbi Hallgrimskirken, der tårner sig over byen, før det gik mod lufthavnen og hjem mod Danmark.




    


Vi drømmer allerede om endnu en tur til Island, at campere i egen bil, opleve Vestfjordene, Nordkysten og Østsiden... Næste gang :-)


1 kommentar:

  1. Tak for endnu et kig på jeres maaaaange smukke billeder fra Island! Naturen er bare noget helt særligt, man ikke finder andre steder i verden :-)

    Vi er meget inspirerede af jeres tur, så hvis I engang gør alvor af den der camping-tur i egen bil osv., så sig endelig til - hvis bare tidspunktet passer er vi helt klart friske på at gøre jer følgeskab med et par legekammerater eller tre :-)

    SvarSlet